
Dispositivos y accesorios
Aperol Spritz infuzat cu rubarbă
Prep. 10min
Total 1h 30min
6 pahare
Ingredientes
Sirop de rubarbă
-
rubarbă tăiată în bucăți (3 cm), plus pentru ornat500 g
-
zahăr60 g
-
apă60 g
-
portocală doar zeama (aprox. 50 g)1
Spritz
-
cuburi de gheață sau mai multe, pentru a umple paharele12 - 18
-
Aperol120 g
-
vin spumant, tip Prosecco600 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pahar
Calorías
149 kcal /
625.2 kJ
Proteína
0.3 g
Grasa
0 g
Carbohidratos
17.5 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
0 g
Sodio
6.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Stinge arșița!
15 Recetas
Internacional
Internacional