Appelsin i karamelsirup med ingefærsvafler

Appelsin i karamelsirup med ingefærsvafler

Ninguna valoración
Prep. 30min
Total 4h 30min
6 portioner

Ingredientes

Appelsiner i karamelsirup
  • sukker, hvid
    250 g
  • vand
    1070 g
  • glukosesirup
    20 g
  • vand, varmt (se tip)
    250 g
  • appelsiner heraf revet 1 appelsinskal reserveret, derefter alle appelsiner skrællede (intet hvidt tilbage), kerner fjernet og appelsinerne skåret i skiver (1 cm tykkelse)
    6
  • hvid eddike
    50 g
Ingefærsvafler
  • ingefærskugler i sirup (se tip)
    30 g
  • smør skåret i stykker
    30 g
  • sukker, hvid
    55 g
  • hvedemel
    45 g
  • æggehvide
    1
  • fløde, 35 %
    300 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 67 mg
Proteína 4.1 g
Calorías 2183.1 kJ / 519.8 kcal
Grasa 22.3 g
Fibra 4.1 g
Grasas saturadas 14.4 g
Carbohidratos 77.4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo