Dispositivos y accesorios
Bee Sheet Cake with Frosting
Prep. 30min
Total 1h 25min
24 pieces
Ingredientes
Cake
-
large eggs5
-
sugar6 oz
-
lemon1
-
all-purpose flour13 ½ oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
baking powder1 tbsp
-
whole milk8 oz
-
sunflower oil7 oz
Frosting
-
cream cheese diced, room temperature16 oz
-
plain yogurt2 ½ oz
-
sugar4 oz
Melting Chocolate
-
dark chocolate in pieces3 ½ oz
-
sunflower oil1 tsp
-
canned apricot halves, drained, (approx. 17 oz net weight)24
-
sliced almonds2 oz
-
candy (opcional) sugar eyes48
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
0.1 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
875.5 kJ /
209.3 kcal
Grasa
13.4 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Buttercream Frosting
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Smores Cupcakes
1h 40min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1h
Meringue Ghosts
12h 25min
Birthday Cake
2h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Paleo Chocolate Cake
1h 35min
Breakfast Scones
30min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1h 35min
Hazelnut Chocolate Atole
15min