Dispositivos y accesorios
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
Prep. 40min
Total 6h 10min
12 portions
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½ oz dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)5 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
sugar1 ½ oz
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
unsalted butter in pieces2 oz
Caramel Filling
-
sugar5 ½ oz
-
unsalted butter cold in 1 cube4 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream5 oz
Rolling and Assembly
-
ripe mango thinly sliced, to garnish
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
68 mg
Proteína
8 g
Calorías
2536 kJ /
606 kcal
Grasa
37 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
21 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cinnamon Rolls
3h
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Cheesecake (Baked)
7h 20min
Two Pound Apple Pie
Ninguna valoración
Nanaimo Bars
3h 5min
Maple Pecan Pie
1h 15min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1h