Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 kostka čerstvého droždí
- 70 gramů mléka
- 200 gramů brambor, moučných, typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
- 650 gramů polohrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 20 gramů oleje
- 150 gramů tuku na pečení, např. Hery, změklého
- 3 vejce
- sůl, hrubá, na posypání
- kmín, celý, na posypání
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 267 kJ / 64 kcal
- Proteína
- 1.4 g
- Carbohidratos
- 8.6 g
- Grasa
- 2.6 g
- Fibra
- 0.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Koblihy
1 Std. 30 Min
Kokosový suk - nepečený
25 min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Sýrové rolky á la Fornetti
45 Min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1 Std.
Kapučínový dort s karamelovým sirupem
2 Std.
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Ninguna valoración
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Ninguna valoración
Bramborové muffiny s parmazánem
1 Std. 10 Min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1 Std. 40 Min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min
Šnečci s kysaným zelím
1 Std. 45 Min