Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 gramů bílého jogurtu
- 40 gramů staršího chleba (cca 1 plátek), na kousky (2 cm)
- 540 gramů vody
- 4 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 2 jarní cibulky, na kousky (cca 4 cm)
- nastrouhanou citrónovou kůru z ½ citrónu
- 400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže, na kousky (2 cm) (viz Tip)
- 1 vejce
- 2 špetky chilli, prášku
- 1 čajová lžička soli, plus extra k dochucení
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra k dochucení
- citrónová šťáva, podle chuti
- extra panenský olivový olej, pro tvarování koulí
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Proteína
- 26.3 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 9.9 g
- Grasas saturadas
- 3.5 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sodio
- 1055.9 mg
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