Dispositivos y accesorios
Krydret marokkansk linsesuppe
Prep. 15min
Total 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk delt i to150 g
-
olivenolje40 g
-
ingefær, malt1 ts
-
koriander, malt1 ts
-
spisskummen, malt1 ts
-
paprika krydder, søtt1 ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak¼ ts
-
kanel, malt½ ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
kajennepepper¼ ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
vann750 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terninger (til 0.5 l)2
-
linser, røde, tørket100 g
-
hakkete tomater, på boks800 g
-
salt etter smak1 klype
-
koriander, fersk kun blader, til pynt2 - 3 kvister
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
10 g
Calorías
991 kJ /
236 kcal
Grasa
12 g
Fibra
6.4 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Ninguna valoración
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Ninguna valoración
Misosuppe
Ninguna valoración
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Ninguna valoración
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Ninguna valoración
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Ninguna valoración
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Ninguna valoración
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min