Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, (kudrnka, petrželka, řeřicha)
- 100 gramů bílého jogurtu
- 10 gramů olivového oleje
- 100 gramů majonézy
- 1 čajová lžička cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1085 kJ / 259 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 3.8 g
- Grasa
- 24.6 g
- Fibra
- 0.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chlebová pivní polévka
30 Min
Kachní paštika s olivami
Ninguna valoración
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 min
Pomerančový dresink s kari
5min
Rajčata s bylinkovou náplní
50 Min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Ninguna valoración
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50 min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Ninguna valoración
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Základní zálivka
5min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min