Marynowany ser typu feta

4.9 20 valoraciones
Prep. 1h
Total 170h
500 g

Ingredientes

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
  • 80 g soli niejodowanej
  • 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
  • olej do zalania sera

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 500 g

Proteína 70.3 g
Calorías 6248.1 kJ / 1487.6 kcal
Grasa 79.9 g
Fibra 8.4 g
Carbohidratos 124.7 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...