Dispositivos y accesorios
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Prep. 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22 g
Calorías
4205 kJ /
1005 kcal
Grasa
75 g
Fibra
23 g
Carbohidratos
86 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cook Like a Chef
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2h 30min
Tofu Stew
30min
Apple Tart (TM6)
1h
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Vegetable Pancakes
30min
Collard Greens
1h 5min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Curried Lentils
5h 15min