Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)

Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)

4.0 5 valoraciones
Prep. 40min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • unsalted pistachios, shelled
    2 oz
  • granola
    2 oz
  • fresh sage leaves finely chopped
    1 oz
  • Parmesan cheese in pieces
    1 oz
  • sushi rice
    4 oz
  • yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)
    16 oz
  • unsalted butter divided
    5 oz
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 ½ tsp
  • water
    28 oz
  • kale sliced into strips (½ in.), stalks removed
    ½ bunch
  • mascarpone
    8 oz
  • freshly ground black pepper to taste

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 22 g
Calorías 4205 kJ / 1005 kcal
Grasa 75 g
Fibra 23 g
Carbohidratos 86 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...