Vegetable Stock Base
TM6 TM5

Vegetable Stock Base

4.7 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz fresh parsley (leaves and tender stems)
    o bien 1 tsp dried parsley
  • 1 dried bay leaf
  • 2 tbsp fresh oregano
    o bien 2 tsp dried oregano
  • 1 tbsp fresh thyme (leaves only)
    o bien 1 tsp dried thyme
  • 8 oz carrots, in pieces (2 in.)
  • 5 oz tomatoes, halved
  • 4 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 4 oz onions, quartered
  • 4 oz cremini mushrooms
  • 3 oz potatoes, cubed (2 in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dehydrated onions
  • 1 tsp dehydrated garlic
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 6 tbsp nutritional yeast
  • 4 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
  • 2 tbsp salt

Inf. nutricional
por 1 oz
Calorías
126.8 kJ / 30.3 kcal
Proteína
1.4 g
Carbohidratos
4.6 g
Grasa
0.9 g
Fibra
0.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas