Dispositivos y accesorios
Lemon Snaps
Prep. 20min
Total 2h 40min
24 pieces
Ingredientes
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcional)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
1 g
Calorías
669 kJ /
160 kcal
Grasa
8 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cookie Exchange
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chocolate Chip Cookies
50min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Meringue Christmas Trees
3h 40min
Garibaldi Biscuits
40min
Chocolate Fudge Cake
2h
Black and White Cookies
2h
Quick Chocolate Almond Fudge
2h 15min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Peppermint Frosted Chocolate Cookies
1h
Peanut Butter Cookies
30min
Sugar Cookies
1h 30min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h