Dispositivos y accesorios
Chicken and Dumplings
Prep. 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter cold and cut into pieces1 oz
-
whole milk2 oz
-
large egg1
-
yellow onion quartered4 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
chicken stock paste3 tsp
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into strips (1 in.)32 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
water38 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
476.2 mg
Proteína
27.8 g
Calorías
1523.2 kJ /
364.1 kcal
Grasa
18.3 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
20.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Macaroni and Cheese
35min
Biscuits and Gravy
40min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Sandwich Bread
3h
Chicken Tetrazzini
40min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Meatloaf
1h 20min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Chicken Fajita Soup
50min