Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 polévková lžíce krupice, na vysypání bábovkové formy
- 4 vejce
- 1 špetka soli
- 150 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 160 gramů másla, pokojové teploty, plus extra pro vymazání formy
- 250 gramů cukru krupice
- 1 balíček vanilkového cukru
- 250 gramů mléka, vlažného
- 280 gramů polohrubé mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- cukr moučka, na pocukrování bábovky
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1581 kJ / 377 kcal
- Proteína
- 6.38 g
- Carbohidratos
- 44.05 g
- Grasa
- 20.1 g
- Fibra
- 0.78 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Makové řezy s citrónovou polevou
1h
Mrkvovo pomerančová bábovka
1h 40 min.
Třený ovocný koláč
50 min.
Maková bábovka s citrónovou polevou
2h
Bábovka s podmáslím
45min
Tvarohová buchta
12h 45min
Mřížkový koláč s tvarohem
1 Std. 20 Min
Bublanina s meruňkami
1h
Jablečná buchta
55 min
Prezidentská bábovka
1h 5 min.
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1h 30min
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min