Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 270 g plain flour
- 100 g olive oil
- 60 g water
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste
- 1 Tbsp lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g cream, min. 30% fat (see tip)
- 2 medium eggs
- 60 g feta cheese, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 10 fresh basil leaves, torn in pieces, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1833 kJ / 438 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Grasa
- 28 g
- Fibra
- 2.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35p
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h