Dispositivos y accesorios
Shrimp & Crab Linguine
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water35 ½ oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook pasta1 oz
-
pasta linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1958 kJ /
468 kcal
Grasa
19 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Pasta
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lobster Bisque
1h 50min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Shrimp Scampi
40min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Yellow rice with chicken
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Garlic Shrimp
35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min