Dispositivos y accesorios
Žampiony v octu
Prep. 5min
Total 35min
4 porce
Ingredientes
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porci
Proteína
2.3 g
Calorías
558 kJ /
134 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
1.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Tapas
11 Recetas
República Checa
República Checa
También podría gustarte...
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min
Hrušky v červeném víně
Ninguna valoración
Jehněčí klobása
3h 30min
Louhovaná srdíčka
1h
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Ninguna valoración
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min
Okurkovo-šunkové palačinky
1h 10min