Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
TM6 TM5 TM31

Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

4.3 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
  • 1 garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
  • 2 tbsp pickled chillies, cut in thin slices
  • 1 tbsp fermented black beans, rinsed
  • 500 g water
  • 2 ½ tbsp light soy sauce
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp chicken stock powder
  • 2 tbsp water
  • 2 tbsp cooking oil
  • 2 - 3 sprigs spring onions, chopped, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
877 kJ / 210 kcal
Proteína
35 g
Carbohidratos
4 g
Grasa
11 g
Grasas saturadas
2 g
Fibra
1 g
Sodio
369 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r692095