Beef Pot Pies
TM6 TM5

Beef Pot Pies

4.4 (25 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 sprig rosemary
  • 25 oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.)
  • 6 oz shallots, halved
  • 4 oz carrots, sliced (¼ in.)
  • 4 oz celery, sliced (½ in.)
  • 1 ½ oz butter, cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 6 oz cremini mushrooms, quartered
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 oz frozen peas, thawed

Pastry Dough

  • 10 oz all-purpose flour
  • 4 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
  • 3 large eggs, divided
  • ½ tsp salt
  • 2 tbsp ice water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3067 kJ / 733 kcal
Proteína
39 g
Carbohidratos
52 g
Grasa
41 g
Grasas saturadas
20 g
Fibra
5 g
Sodio
973 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r548618