Dispositivos y accesorios
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Prep. 15min
Total 5h
4 porce
Ingredientes
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Inf. nutricional por 1 porci
Calorías
651.5 kcal /
2725.7 kJ
Proteína
1.2 g
Grasa
0.4 g
Carbohidratos
125.6 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
0 g
Sodio
17.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Pojďme se stát šéfkuchaři
22 Recetas
República Checa
República Checa