Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Berry Dream
- 5 oz sugar
-
18
oz mixed frozen red berries
o bien 18 oz frozen fruit, any type -
½ - 1
oz lime juice, to taste
(opcional)
o bien ½ - 1 oz lemon juice, to taste (opcional) -
2
egg whites, pasteurized (see Tip)
o bien 2 oz liquid egg whites, pasteurized (see Tip) - 3 ½ oz fresh mixed red berries, to garnish
Lemonade
- 2 - 3 lemons, preferably organic, unpeeled, halved
- 36 oz water, chilled, divided
- 4 oz sugar, to taste
- 10 ice cubes
Broccoli Salad
- 10 ½ oz broccoli florets
- 1 red bell pepper (approx. 5.5 oz), cut into pieces
- 1 dessert apple (e.g. Granny Smith or Pink Lady), (approx. 5.5 oz), quartered
-
1
oz pine nuts
o bien 1 oz sunflower seeds - 1 oz olive oil
-
½
oz fruit vinegar
o bien ½ oz white balsamic vinegar - 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
-
1
tsp salt
o bien 1 tsp herb salt - ½ tsp ground black pepper
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 oz water, room temperature
- 1 tsp sugar
-
2
tsp active dry yeast
o bien 2 tsp dried instant yeast - 14 oz bread flour
- 1 tsp salt
- 35 oz water
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- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 25 oz water
-
1
stock cube, beef or vegetable
o bien 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5919.6 kJ / 1414.8 kcal
- Proteína
- 28.4 g
- Carbohidratos
- 237.5 g
- Grasa
- 40.8 g
- Grasas saturadas
- 11.2 g
- Fibra
- 10.3 g
- Sodio
- 1854.2 mg
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