Dispositivos y accesorios
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Prep. 10min
Total 10min
2 kopper
Ingredientes
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (opcional)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 kopper
Sodio
806 mg
Proteína
34 g
Calorías
6730 kJ /
1609 kcal
Grasa
147 g
Fibra
12 g
Grasas saturadas
23 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Maveglæde!
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hummus dip
Ninguna valoración
Linsebolognese
35min
Tomatsauce
40min
Svampepaté
Ninguna valoración
Artiskokdip med tofu
Ninguna valoración
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna valoración
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna valoración
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna valoración
Stærk ostedip
Ninguna valoración
Ranch Dressing
Ninguna valoración
Vinaigrette med lime og coriander
Ninguna valoración
Apple cider dressing
Ninguna valoración