Dispositivos y accesorios
Brunede kyllingterninger
Prep. 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olivenoljevegetabilsk olje20 g
-
20 g løk, gul, delt i terningerhvitløksfedd1
-
kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerullkyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 250 g
Sodio
167 mg
Proteína
59 g
Calorías
1878 kJ /
449 kcal
Grasa
22 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Pas d’évaluation
Majones uten egg
Pas d’évaluation
Wakame gomasio
Pas d’évaluation
Basilikumolje
Pas d’évaluation
Grunnleggende grønnsakskraft
Pas d’évaluation
Cashew rømme
Pas d’évaluation
Harissa
Pas d’évaluation
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Pas d’évaluation
Stekt grønnsaksblanding
Pas d’évaluation