Dispositivos y accesorios
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Prep. 10min
Total 20min
24 stycken
Ingredientes
-
olivolja100 g
-
vitlöksklyftor140 g
-
babyspenat85 g
-
parmesanost i bitar110 g
-
färskost tärnad110 gram
-
30 g naturell yoghurtgräddfil30 g
-
marinerade kronärtskockor avrunna170 g
-
torkade chiliflakes (opcional) efter smak¼ tesked
-
salt efter smak¼ - ½ tesked
-
malen svartpeppar⅛ tesked
-
baguetter (ca 450 g vardera)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 styck
Sodio
284.5 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
662.8 kJ /
158.4 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hej våren!
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ägg- och avokadoröra
Ninguna valoración
Svampsås
Ninguna valoración
Avokadomajonnäs
Ninguna valoración
Aprikosdipp med curry
Ninguna valoración
Raita med gurka & mynta
Ninguna valoración
Bacon- och tranbärsmarmelad
Ninguna valoración
Kalkonsås
Ninguna valoración
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2h 45min
Röd paprika- och persiljepesto
Ninguna valoración
Refriedbönor
Ninguna valoración
Halloweensallad med blodig hummus
Ninguna valoración
Den ultimata barbecuesåsen
Ninguna valoración