Dispositivos y accesorios
Svampepaté
Prep. 15min
Total 1h 30min
1 flaske
Ingredientes
-
brød groft revet30 g
-
løg20 g
-
havsalt½ - 1 tsk
-
smør blød50 g
-
svampe, friske (f.eks. kastanje eller Portobello), i kvarte250 g
-
flødeost100 g
-
muskatnød, hel revet½ tsk
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
smør blødt70 g
-
persille, frisk3 kviste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Proteína
2.6 g
Calorías
1350 kJ /
323 kcal
Grasa
33 g
Carbohidratos
3.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips
7 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bechamelsauce
15min
Mayonnaise
5min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Ninguna valoración
Artiskokdip med tofu
Ninguna valoración
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna valoración
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna valoración
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna valoración
Stærk ostedip
Ninguna valoración
Ranch Dressing
Ninguna valoración