Dispositivos y accesorios
Dip med røget makrel og brøndkarse
Prep. 5min
Total 5min
400 g
Ingredientes
-
Røget Makrel skin fjernet200 g
-
brøndkarse stilke fjernet30 g
-
flødeost100 g
-
yoghurt naturel lavt fedtindhold70 g
-
sennepspulver1 tsk
-
muskatnød, stødt½ tsk
-
citronsaft15 g
-
havsalt1 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Proteína
11.6 g
Calorías
1270 kJ /
304 kcal
Grasa
27.9 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips
7 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bechamelsauce
15min
Mayonnaise
5min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Ninguna valoración
Artiskokdip med tofu
Ninguna valoración
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna valoración
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna valoración
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna valoración
Stærk ostedip
Ninguna valoración
Ranch Dressing
Ninguna valoración