
Dispositivos y accesorios
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Prep. 3h
Total 3h
10 porce
Ingredientes
-
560 gramů kiwi zralého, oloupaného, na čtvrtky
-
10 lístků bazalky
-
120 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
200 gramů bílého vína, suchého
-
2 čajové lžičky agávového sirupu
-
2 bílky
-
2 čajové lžičky cukru
-
2 špetky soli
-
lístky bazalky pro zdobení
Inf. nutricional por 1 porce
Calorías
63 kcal /
263.6 kJ
Proteína
1.3 g
Grasa
0.3 g
Carbohidratos
11.3 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
0 g
Sodio
41.2 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Low carb II. a bezlepkové recepty
5 Recetas
República Checa
República Checa