Dispositivos y accesorios
Basmati Pilavı
Prep. 20min
Total 1h
4 porsiyon
Ingredientes
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 4 porsiyon
Sodio
1787.4 mg
Proteína
21.3 g
Calorías
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Grasa
15.5 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
240 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Çorba ve Pilavlar
25 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Karamelize Elmalar
15 min
Peynirli Omlet
15 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min
Kenevir Tohumu Sütü
10 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 h 30 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 h 20 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min