Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Three Egg French Omelet
30min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Mango and ginger smoothie
5min
Golden Fruit Smoothie
10min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35min
Spiced hot cider
20min
Green mango shake
5min