Dispositivos y accesorios
Trifle med champagne och bär
Prep. 30min
Total 3h 40min
16 glas
Ingredientes
Krossade savoiardikex
-
savoiardikex halverade200 g
Bärsås
-
250 g frysta jordgubbarfärska jordgubbar250 g
-
250 g frysta hallonfärska hallon250 g
-
citronsaft30 g
-
socker100 g
-
mousserande vin200 g
-
agar agar1 ½ teskedar
Kräm
-
socker50 g
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt300 g
-
mascarponeost300 g
Montering
-
200 g cocktailbär, till garneringröda vinbär till garnering200 g
-
färska myntablad till garnering20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glas
Sodio
95.5 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Grasa
14.8 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
8.3 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nyårsbuffé
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Jultårta
Ninguna valoración
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Ninguna valoración
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Ninguna valoración
Snöflingetårta
Ninguna valoración
Apelsinringar
Ninguna valoración
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Ninguna valoración
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Ninguna valoración
Honung- & sesamkakor
Ninguna valoración
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Ninguna valoración