Dispositivos y accesorios
Gremolata af selleriblade
Prep. 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
selleriblade (ca. 100 g), vasket og tørret (se tip)1 bundt
-
fed hvidløg2
-
chili, tørret i flager¼ tsk
-
havsalt¼ tsk
-
citron kun skal heraf½
-
citronsaft, friskpresset2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at dække50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
507 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Grasa
50.2 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
10.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mindre spild, mere mad med Thermomix®
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bearnaisesauce
20min
Smør med hvidløg og urter
1h 10min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Ninguna valoración
Artiskokdip med tofu
Ninguna valoración
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna valoración
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna valoración
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna valoración
Stærk ostedip
Ninguna valoración
Ranch Dressing
Ninguna valoración
Vinaigrette med lime og coriander
Ninguna valoración