Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shrimp Scampi
40min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Ninguna valoración
Sangria
10min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Peanut Milk
5min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Grape Sparkler
25min
Pozole Blanco
1h 40min
Eggnog
4h 40min
Waffles
25min
Raspberry and Basil Sangria
Ninguna valoración