Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
S'more Cookie Bites
25min
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Classic Pancakes
50min
Breakfast Sausage Pizzas
1h 15min
Tropical Smoothie
5min
Citrus Margarita
10min
Angel Food Cake
1h 10min
Chipotle Garlic Spread
10min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Vanilla Steamer
5min