Dispositivos y accesorios
Ukrainske chebureks
Prep. 55min
Total 1h 35min
10 stykker
Ingredientes
Fyld
-
løg skåret i halve100 g
-
vindruekerneolie15 g
-
oksetykkam, udbenet sener fjernet, delvist frosset og skåret i stykker (2 cm - se tip)500 g
-
persille, frisk kun blade (ca. 1 bundt)10 g
-
merian, tørret eller timian1 spsk
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
Dej
-
hvedemel plus ekstra til drys350 g
-
vand300 g
-
vindruekerneolie plus ekstra til stegning30 g
-
sukker¾ tsk
-
salt¾ tsk
-
æggeblomme1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
450.2 mg
Proteína
14.8 g
Calorías
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
28.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Det ukrainske køkken
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling garam masala
50min
Kylling med kartoffelmos og gravy
1h 10min
Svinekød med grøntsager og ris
Ninguna valoración
Bøf-fajita på søde kartofler
1h
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1h 20min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración