Dispositivos y accesorios
Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)
Prep. 25min
Total 4h 40min
10 portioner
Ingredientes
Pavlova
-
sukker300 g
-
æggehvider fra store æg6
-
cream of tartar1 knivspids
-
majsmel2 spsk
-
hvidvinseddike1 tsk
-
kakaopulver siet1 tsk
Topping
-
fløde, cirka 48 %400 g
Samling
-
hindbær225 - 250 g
-
chokoladeflager til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.8 g
Calorías
1390 kJ /
332 kcal
Grasa
19.4 g
Carbohidratos
36.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bagte fristelser
14 Recetas
Internacional
Internacional
Sommerbær
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kaffesmåkager
Ninguna valoración
Tiramisusmåkager
Ninguna valoración
Æble-ingefærfigurer
Ninguna valoración
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna valoración
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna valoración
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna valoración
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna valoración
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna valoración
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna valoración
Fruktgeléer
Ninguna valoración
Daddelbarer med mandler og kakao
Ninguna valoración