Dispositivos y accesorios
Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps
Prep. 35min
Total 35min
42 stykker
Ingredientes
Rødbetblinis
-
egg, medium separerte2
-
rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)280 g
-
yoghurt naturell170 g
-
bokhvetemel120 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov1 ss
Pepperotkrem
-
persille, fersk kun blader6 kvister
-
crème fraîche, min 30% fett100 g
-
pepperrot, malt, kremet½ ss
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper1 klype
Servering
-
krepsehaler, kokte, skrelte100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
70 mg
Proteína
1.6 g
Calorías
148 kJ /
36 kcal
Grasa
1.8 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri jul
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Ninguna valoración
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Ninguna valoración
Djevelegg
Ninguna valoración
Rød linsetofu
8h 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Ninguna valoración
Minitaco med scampi og vårgrønt
Ninguna valoración
Temaki sushi (TM6)
Ninguna valoración
Kringler
1h 35min
Klassisk Flammkuchen
1h
Soyamelk og dampede boller
Ninguna valoración
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Ninguna valoración
Gule egg
Ninguna valoración