Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- máslo, na vymazání formy
- hrubá mouka, na vysypání formy
- 4 vejce
- 1 špetka soli
- 200 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 120 gramů slunečnicového oleje
- 120 gramů vaječného likéru
- 260 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- cukr moučka, na pocukrování
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 1250.1 kJ / 298.6 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Carbohidratos
- 38.5 g
- Grasa
- 13.2 g
- Fibra
- 0.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hruškový štrúdl (bez cukru)
1 godz. 5 min
Bábovka s vaječným likérem
1h 10min
Trojbarevná bábovka
1 Std. 35 Min
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min
Piškotová máslová bábovka
1 godz. 30 min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2 godz. 10 min
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1h
Mazanec
2 godz. 15 min
Bábovka s podmáslím
45 min
Vláčná bábovka s majonézou
2 godz.
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 godz. 30 min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2h 5 min