Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 jajka
-
800 - 1000
g jagód
o bien 800 - 1000 g borówek amerykańskich - 240 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
o bien 1 opakowanie cukru wanilinowego (8 g) - 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 400 g mąki pszennej
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- kasza manna, do posypania blachy
- Inf. nutricional
- por 1 kawałek
- Calorías
- 816.8 kJ / 195.1 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Carbohidratos
- 27.4 g
- Grasa
- 8.5 g
- Grasas saturadas
- 5.1 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 78.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ciasto ucierane z owocami
1h
Jogurtowy placek ze śliwkami
1h 20min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min
Ciasto gruszkowe z cantuccini
2 Std. 20 Min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1h
Ciasto piaskowe z jabłkami
1h 10min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1h 40min
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6h 30min
Ciasto z truskawkami
8hod. 30min
Kokosanka z owocami
1h 20min
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2 godz. 55 min