Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 plátky citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
- 200 gramů krystalového cukru
- 250 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 4 vejce
- 250 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 2 polévkové lžíce brandy (opcional)
- 1 špetka soli
- 750 gramů švestek, vypeckovaných, napůl
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 1506 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 40 g
- Grasa
- 20 g
- Fibra
- 1.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 Std.
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Bublanina s třešněmi
1 Std.
Bublanina s meruňkami
1 Std.
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min
Rybízový koláč
2h 5min
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 Std.
Kynutý švestkový koláč na plech
1 Std. 25 Min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 Min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 Std. 20 Min
Třený ovocný koláč
50 Min