Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
o bien 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 885 kJ / 210 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 5 g
- Fibra
- 6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 Min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Špenátová polévka s vejci
35min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Mrkvová krémová polévka
30min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Krémová polévka z červené čočky
35min