Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 4 valoraciones
Prep. 25min
Total 1h 45min
4 porce

Ingredientes

Jahodová želatina
  • 500 gramů jahod nakrájených
  • 40 - 60 gramů cukru krupice
  • 3 - 4 plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
  • 1 citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
  • 160 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
  • 80 gramů plnotučného mléka
  • 150 gramů bílé čokolády nalámané na kousky

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 porce

Proteína 5.2 g
Calorías 1812 kJ / 433 kcal
Grasa 27.8 g
Fibra 2 g
Carbohidratos 43.1 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...