Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1812 kJ / 433 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Carbohidratos
- 43.1 g
- Grasa
- 27.8 g
- Fibra
- 2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Větrníky
1h
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Ninguna valoración
Kapučínový dort s karamelovým sirupem
2h
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna valoración
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Mousse z červeného ovoce
5 Std.
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min
Jogurtová pěna s ovocem v domácím sirupu
40 min
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Ninguna valoración
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3h
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2hod. 20min