Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olivový olej, na vymazání
- 70 gramů balzamikového octa
- 80 gramů bílého vína
- 80 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu, jen jehliček
- 1 stroužek česneku
-
4
filety z lososa, čerstvé (každý 150 gramů)
o bien 4 zmrazené filety z lososa, rozmrazené (každý 150 gramů) - ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů cukety
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1837 kJ / 439 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 22 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 1.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Fermentovaná červená pšenice a houby
Ninguna valoración
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Ninguna valoración
Olivová tapenáda
5min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Dip ze sýru feta se zeleninou
15 Min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min