Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 gramů másla
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 350 gramů pórku, na kolečka
- 5 lístků šalvěje, umytých a osušených
- 2 špetky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 8 plátků toustového chleba, bez kůrky, na trojúhelníky
- 300 gramů sýru fontina, na kostky (2 cm)
- 3 vejce
- 400 gramů mléka
- 100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 50 gramů parmazánu, strouhaného
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 2025 kJ / 484 kcal
- Proteína
- 24.1 g
- Carbohidratos
- 24.4 g
- Grasa
- 32.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Čočka s krevetami
20 min
Portugalská zelená vejce
Ninguna valoración
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Ninguna valoración
Plněná rajčata s fetou
Ninguna valoración
Mojo Amarillo
Ninguna valoración
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 Min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50 min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Ninguna valoración
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 Min
Rýžová tortilla
Ninguna valoración
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15 min
Ratatouille
40 Min