Cassoulet with Duck and Extra Veg
TM5

Cassoulet with Duck and Extra Veg

3.7 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
  • 4 Tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
  • 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
  • 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
  • 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 2 bay leaves
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 300 g water, hot
  • 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1702 kJ / 407 kcal
Proteína
26 g
Carbohidratos
25.8 g
Grasa
19.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310417