Dispositivos y accesorios
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
Prep. 20min
Total 40min
8 porsiyon
Ingredientes
-
beyaz kinoa200 g
-
su400 g
-
yeşil elma soyulmuş, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış (yakl. 2 adet)200 g
-
ceviz100 g
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı80 g
-
bal2 yk
-
elma sirkesi60 g
-
1 yk hardalDijon hardalı1 yk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
keçi büş peyniri ufalanmış120 g
-
pancar, pişmiş küp küp doğranmış (1 cm), bk. Öneriler100 g
-
kurutulmuş turna yemişi100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsiyon
Sodio
400.2 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
1721.7 kJ /
411.5 kcal
Grasa
24.6 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
5.3 g
Carbohidratos
40.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Salatalar
5 Recetas
Turquía
Turquía