Vegetable Stock Paste
TM5 TM6

Vegetable Stock Paste

4.8 (93 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (opcional)
  • 7 oz celery stalks, cut into pieces
  • 9 oz carrots, cut into pieces
  • 3 ½ oz onions, halved
  • 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
  • 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 4 ½ oz coarse salt
  • 1 oz dry white wine
    o bien 1 oz water
  • 1 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
323.7 kJ / 77.4 kcal
Proteína
2.1 g
Carbohidratos
11.9 g
Grasa
2.9 g
Grasas saturadas
0.5 g
Fibra
4.4 g
Sodio
8304.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91184