Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
TM6

Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Sous-vide Duck

  • 250 g duck breast, skin on, boneless
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (see Tips)
  • 2 tbsp vegetable oil

Green sambal

  • 30 g vegetable oil
  • 50 g eschalots, cut into wedges
  • 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
  • 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
  • 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
  • 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
  • 5 makrut lime leaves
  • 1 tsp Chicken stock powder
  • ½ tsp sea salt, adjust to taste
  • ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
  • 30 g fried shallots

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2719.7 kJ / 650 kcal
Proteína
31.1 g
Carbohidratos
38 g
Grasa
44.2 g
Grasas saturadas
10.4 g
Fibra
5.8 g
Sodio
1674.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r907955