Spinach and leek frittata
TM5 TM6

Spinach and leek frittata

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 leek, white part only and cut into slices
  • 80 g fresh baby spinach leaves
  • 6 eggs
  • 2 tbsp milk
  • 2 spring onions/green onions, cut in pieces (approx. 30 g)
  • ½ tbsp dried parsley
  • ½ tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
545.6 kJ / 130.4 kcal
Proteína
9.8 g
Carbohidratos
3.1 g
Grasa
8.7 g
Grasas saturadas
3.4 g
Fibra
0.6 g
Sodio
331.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r907446