
Versiones compatibles
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g white long-grain rice
- 400 g water plus extra to soak rice
- 2 white fish fillets skinless, 150-180 g each (e.g. hake, sole, perch)
- 1 tsp salt plus extra to taste
- 2 - 3 pinches ground pepper plus extra to taste
- 6 cherry tomatoes cut in halves
- 120 g apple (1 apple), cut in pieces (1.5 cm), core removed
- 120 g ripe pear (1 pear), cut in pieces (1.5 cm), core removed
- 1 tbsp honey
- 1 tbsp lemon juice
- 130 g carrots cut in sticks (1 cm x 5 cm)
-
4
green asparagus cut in halves lengthwise if thicker than 1 cm,
o bien 150 g broccoli florets - 40 g flour
- 20 g brown sugar
- 20 g butter
- 150 g onions cut in pieces (4 cm)
- 1 garlic clove
- 250 - 300 g butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g ripe tomatoes cut in pieces
- fresh chives chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 832 kcal / 3480 kJ
- Proteína
- 43 g
- Grasa
- 22 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Fibra
- 13.2 g
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