Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
TM6 TM5 TM31

Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce

3.9 (10 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g liquid vegetable stock
  • 1 tsp oil
  • 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sweet paprika
  • ½ tsp curry powder
  • 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
  • 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
  • 100 g cream cheese
  • 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
  • 15 g cornflour
  • ½ tsp ground turmeric

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1785 kJ / 427 kcal
Proteína
33.4 g
Carbohidratos
38.2 g
Grasa
15.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r83669