Sticky pork belly with jasmine rice
TM6 TM5 TM31

Sticky pork belly with jasmine rice

4.8 (98 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g jasmine rice, rinsed and drained
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 650 g water
  • 80 g brown sugar
  • 3 cm piece fresh ginger
  • 2 garlic cloves
  • 7 spring onions/green onions, cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish
  • 30 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 20 g oyster sauce
  • 40 g Chinese cooking wine
  • 800 g boneless pork belly, rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)
  • ½ tsp sea salt
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 tsp sesame seeds, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
6067 kJ / 1450.1 kcal
Proteína
26.5 g
Carbohidratos
86.9 g
Grasa
108.6 g
Grasas saturadas
39.1 g
Fibra
2.4 g
Sodio
1139.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r828061